News Industrial

  • waktos pos: 02-19-2020

    BBA ngompa geus anyar geus dileler urutan kantos didamel na pikeun PT ngompa. beuli dijieun ku parusahaan dewatering Walanda Koop Watermanagement BV. Luhureun gambar nempokeun nu flatbed trailer munggaran keur sarat, kalawan leuwih loba Kotamadya Sukabumi nuturkeun. Ku jauh bagian pangbadagna dina consi investasi ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 02-19-2020

    Sulzer geus ditambahkeun XJ900 ka seri XJ miboga dewatering submersible ngompa dirancang pikeun pertambangan, tunneling atawa konstruksi. Sulzer ngawanohkeun runtuyan XJ of dewatering submersible ngompa dina 2012 sarta XJ900 mangrupakeun extension rentang kinerja séri. Pausahaan nyebutkeun eta mangrupa hiji ekonomis ...Baca leuwih »