Sulzer manjangan submersible dewatering XJ runtuyan

Sulzer geus ditambahkeun XJ900 ka seri XJ miboga dewatering submersible ngompa dirancang pikeun pertambangan, tunneling atawa konstruksi.

Sulzer ngawanohkeun runtuyan XJ of dewatering submersible ngompa dina 2012 sarta XJ900 mangrupakeun extension rentang kinerja séri. Pausahaan nyebutkeun eta mangrupa pilihan ekonomis tur dipercaya pikeun dewatering aplikasi.

Pompa anyar anu dilengkepan motor listrik-efisiensi tinggi dipeunteun 90 kW keur 50 pasar Hz sarta 108 kW (145 hp) pikeun 60 pasar Hz. The tinggi-efisiensi IE3 motor na hydraulics anyar digabungkeun jeung arah low-gesekan ngurangan karugian kakuatan. Hasilna, waragad énergi total anu low, jeung tapak suku karbon geus ngurangan.

Desain hidrolik ngamungkinkeun pikeun konversi basajan antara luhur-sirah na tinggi-aliran konfigurasi na hartosna yén pabrik bisa stock numput pangsaeutikna jeung masih mibanda kinerja hidrolik katuhu pikeun aplikasi husus.


Pos waktos: Feb-19-2020