Orde pangbadagna - PT150 ​​Diesel disetir Wellpoint ngompa

BBA ngompa geus anyar geus dileler urutan kantos didamel na pikeun PT ngompa. beuli dijieun ku parusahaan dewatering Walanda Koop Watermanagement BV. Luhureun gambar nempokeun nu flatbed trailer munggaran keur sarat, kalawan leuwih loba Kotamadya Sukabumi nuturkeun. Ku jauh bagian pangbadagna investasi diwangun ku 100 lembar PT150 ​​wellpoint dewatering numput.

Koop Watermanagement BV mangrupakeun bisnis kulawarga tradisional specializing di kontrol taneuh. Dina kapamimpinan of Frans Koop, parusahaan geus jadi beuki aktif sacara internasional kiwari sarta ngarupakeun pamuter utama dina pasar Éropa. 'Ieu mah sakadar ngeunaan kauntungan logistik jelas atanapi konsep engine DriveOn® kalayan interval jasa 1500-jam unik na, éta leuwih ti ieu. pompa Ieu ngan fits sampurna mun visi jeung bisnis urang filsafat. Konsumsi bahan bakar lemah sareng fokus kana detil ramah lingkungan anu bener penting pikeun kami, 'nyatakeun Frans Koop.


Pos waktos: Feb-19-2020