BCP runtuyan Tungtung nyeuseup centrifugal ngompa

aplikasi:

 

•  Minyak & Gas
•  Industri Processing hidrokarbon.
•  Generation Daya
•  bubur na Paper
•  Umum Industri
•  Industri Kimia Processing
•  cai

 

spésifikasi:

 

Speed: 1500rpm-2900rpm / 1750rpm-3500rpm
Kamampuh: 780m3 / h (max)
Kepala: 160m
Kondisi ngagawekeun: 16/20 bar max
Suhu cairan: -40 ℃ nepi 180 ℃, PH = 0-14


jéntré produk

Tags produk

STD aplikasi: ISO 5199 STD, Flange STD tiasa BS, DIN, ISO, jsb

Katerangan: Urang geus OEM pikeun loba merek ti Éropa jeung AS

Wangunan

1 bearing ngarojong
• casting Single kalawan
lantern terpadu
• Ngan rojongan bearing tujuh
ukuran pikeun sakabéh runtuyan

2 aci
• ensures minimum aci
deflection sarta low
Geter mékanis

3 tangguh arah
hirup layanan • Long

4 aci SEALING
• Single segel mékanis
pikeun conveyance stock
tanpa sealing na
rinsing cai
• Double segel mékanis
• Cim segel

bcp-1

5 IMPELLER desain
• Buka, semi-buka atawa katutup
• impeller Husus pikeun tomat
nempelkeun sarta konsentrasi buah

6 ngagem pinding
• Hiji maké pinding ngajaga
nu casing pompa

Performance kurva

Centrifugal ngompa, ACP Series

ngagambarkeun kurva ciri 1.500 sarta 1.000 rpm

bcp-2

ngagambarkeun kurva ciri 3.000 rpm

bcp-3

bcp-8

baku Éropa baku AS
jumlah nami kelas UNS
En-JL1040 En-GJL 250 kelas 40B /
1,446 X3CrNiMoN27-5-2 kelas 1A J93370
1,4462 X2CrNiMoN22-5-3 S32205 S32205
1,4517 GX2CrNiMoCuN25-6-3-3 kelas 1C J93373
1,4517 h GX2CrNiMoCuN25-6-3-3 kelas 1C J93373
1,4469 GX2CrNiMoN26-7-4 kelas 5A J93404

Kabuktian rarancang muka-impeller

Rarancang muka-impeller tina ANDRITZ centrifugal ngompa ACP Se-ries dicirikeun ku dorong axial low. Kalayan saluran buka na, ieu cocog pikeun conveying loba média béda.

1, aci sealing
segel mékanis Tunggal pikeun conveyance stock tanpa sealing na rinsing cai

investasi modal jeung tabungan ongkos operasi!

4, sturdy aci
ensures minimum deflection aci
na Geter mékanis low!

bcp-9

5, arah tangguh
jasa Long hirup!

2, Impeller design
•  Buka kalawan tilu wilah pikeun bagian cross badag kabuka

•  Semi-buka ku lima ka dalapan bilah pikeun tekenan luhur

6, ngagem linings
Hiji atawa dua maké linings accor-Ding jeung desain impeller
Pikeun nangtayungan casing pompa!


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali