seri SRN Side Channel Pumps

Aplikimet:

 

•  Industria kimike
•  industrisë Petro-kimike
•  industrinë e naftës
•  makineri dhe industrinë e automobilave
•  Industria ushqimore
•  Trades Building
•  industria e gomës e plastikës dhe
•  Surface Treatment.
  Shipyards.

 

SPECIFIKIMET:

 

Speed: 1450rpm (max 1800rpm)
Kapacitet: 2-35m3 / h
Shefi: 6-350m (max)
Gjendja e punës: 16 bar-40bar (max)
Temperatura e lëngshme: -40 ℃ për 220 ℃, PH = 0-14


Detail Product

Etiketat e produkteve

Aplikimi Std: DIN 2501 std e fllanxhë PN16

Vërejtje: Ne kemi qenë OEM për shumë marka nga Evropa dhe SHBA

 

Kurba e Performancës

Presioni Operative: <25 bar
Për furnizimin ngrohje apo industrinë kimike, etj.

Presioni Operative: <16 bar
për industri apo shërbime të përgjithshme, etj

Operating pressure:

AKTIVITETET biznes dhe përdorim PRINCIPAL

Kimike dhe kimikatet gjobë Industries - Pharmaceutical Industrisë - Cosmetic - Paper-marrjes Industrisë - automo-tive - industria e përpunimit të metaleve - Kompanitë Integrimi - Transferimi i lëngjeve gërryes ose tretës - tank unloading- përdorim të përgjithshëm ...

komponentët themelore
Kodi material
Composant 10 12 32 60 62
thithje zorrë FT25 gize FT25 gize SS 316L GS hekuri GS hekuri
shkarkimi zorrë FT25 gize FT25 gize SS 316L GS hekuri GS hekuri
faza zorrë FT25 gize FT25 gize Duplex-1,4470 GS hekuri GS hekuri
Side Channel zorrë FT25 gize FT25 gize Duplex-1,4470 GS hekuri GS hekuri
këmbë GS hedhura iorn GS hedhura iorn GS hekuri GS hekuri GS hekuri
bosht SS 420 SS 420 SS 316Ti SS 420 SS 420
shtytës Cu Zn 40 AI 1 Z20CN17.2M SS 316Cb Cu Zn 40 AI 1 Z20CN17.2M
mbështetja duke Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20
Duke mbuluar hapur Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20
mbuluar Duke mbyllur Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20 Cast iorn FT20
zorrë Rondelet Teflon Teflon Teflon Teflon Teflon
duke bush bronz karbon karbon bronz bronz

vulë mekanike

Standardizuar vula mekanike (DIN 24960) Simple, prapa të dyfishtë në shpinë, së bashku apo të shuhet kuvendi Non-kompensohen për presione dalje më pak se 16 bar ose kompensohen për presione më sipër. Fërkimi fytyrë: silic karabit në karbon me mundësi të ndryshimit në materialin kërkesë O-ring: Sipas llojit të lëngshme përcolli, ne do të përshtaten llojin e O-unazë

dimensionet e përgjithshme

Srn-6

Aplikime & Industries
• Për të gjitha aplikimet ku një pompë vetë-mbushje baruti është e nevojshme. Pompë është përshtatur për të përcjellë të pastër, lëngje të ndotura-ed ose gazeve të tretur (ose jo), të cilat nuk përmbajnë substanca gërryese.
• Furnizimi ngrohje, ndërtimi i instalimeve, kimike dhe petrokimike industritë, ndërtimin e makinës, ndërtimin e anijeve, bujqësisë, dhe zgjidhje banimi për ujitje / lotim dhe kullimit.

Features
• Pompat vijnë me fllanxha ovale counter me vrima ndërprerë në 1 "", 1¼ "dhe 1 ½"
• kreu maksimale totale në mes të 110 dhe 160 IKK që pompë është i kufizuar në 16 bar dhe 7.5 m 3 / h.

Aplikime & Industries
• Për të gjitha aplikimet ku një pompë vetë-mbushje baruti është e nevojshme. Pompë është i përshtatur për transmetimin e pastër, lengje contami-kordinuar ose gazrat e tretur (ose jo), e cila nuk përmbajnë substanca gërryese.
• Furnizimi ngrohje, ndërtimi i instalimeve, kimike dhe petrokimike industritë, ndërtimin e makinës, ndërtimin e anijeve, bujqësisë, dhe zgjidhje banimi për ujitje / lotim dhe kullimit.

Features
• Pompa vijë me një bllok (ZS_SFH ... W) ose dy blloqe (ZS_SFH ... WW)
• kokë maksimale totale në mes të 140 dhe 240 IKK që pompë është i kufizuar në 25 bar dhe 20 m 3 / h.

Aplikime
• Pompat në këtë seri janë bërë të standardeve, pjesë këmbyeshëm hidraulike. Ata kanë një përputhje perfor-Mance nivelin dhe në përputhje me DIN 24254, e cila i bën ata të këmbyeshëm me pompa prodhuesve të tjerë.
• Kombinuar me ZS_SFH pompa, ato mund të përdoren për kimike dhe inxhinieri aplikimet vështira.

Features
• Gama e pompave në përputhje me DIN 24254 ose DIN / EN 734
• maksimale kreu i përgjithshëm në mes të 220 dhe 350 IKK që pompë është e kufizuar në 40 bar dhe 36 m 3 / h


  • Previous:
  • Next:

  • Produkte të lidhura