Industrial News

  • Ora Post: 2020/02/19

    BBA Pumps ka qenë kohët e fundit dha urdhër të saj më të madh ndonjëherë për pompat PT. Blerja është bërë nga kompania holandeze dewatering Koop Watermanagement BV. Top foto tregon rimorkio flatbed parë duke u ngarkuar, me shumë dërgesat më shumë për të ndjekur. Deri tani pjesa më e madhe e investimeve consi ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: 2020/02/19

    Sulzer ka shtuar XJ900 në seri e saj XJ i dewatering pompa zhytes projektuar për minierat, tunneling ose ndërtimit. Sulzer futur seri XJ i dewatering zhytes pompa në vitin 2012 dhe XJ900 është një performancë varg zgjatje e seri. Kompania thotë se është një një ekonomike ...Lexo më shumë »