Sulzer shtrihet zhytes dewatering XJ seri

Sulzer ka shtuar XJ900 në seri e saj XJ i dewatering pompa zhytes projektuar për minierat, tunneling ose ndërtimit.

Sulzer futur seri XJ i dewatering zhytes pompa në vitin 2012 dhe XJ900 është një performancë varg zgjatje e seri. Kompania thotë se është një mundësi ekonomike dhe të besueshëm për dewatering aplikimet.

Pompë e re është e pajisur me një motor elektrik lartë të efikasitetit të vlerësuarat 90 kW për 50 tregje Hz dhe 108 kW (145 HP) për 60 tregje Hz. motor IE3 të lartë të efikasitetit dhe hidraulikë reja të kombinuara me kushineta të ulët të fërkimit të zvogëluar humbjet e energjisë. Si rezultat, kostoja totale e energjisë janë të ulëta, dhe gjurmë të karbonit është zvogëluar.

Dizajni hidraulike lejon për konvertimin e thjeshtë në mes të lartë-kokë dhe të lartë të rrjedhës konfigurimin dhe mjeteve që prodhuesit mund të aksioneve më pak pompa dhe ende kanë performancën e duhur hidraulike për aplikim të veçantë.


Ora Post: Feb-19-2020