Rendi më i madh - PT150 ​​Diesel shtyrë WELLPOINT Pumps

BBA Pumps ka qenë kohët e fundit dha urdhër të saj më të madh ndonjëherë për pompat PT. Blerja është bërë nga kompania holandeze dewatering Koop Watermanagement BV. Top foto tregon rimorkio flatbed parë duke u ngarkuar, me shumë dërgesat më shumë për të ndjekur. Deri tani pjesa më e madhe e investimeve përbëhet nga 100 copë PT150 ​​WELLPOINT dewatering pompa.

Koop Watermanagement BV është një biznes tradicional familjar i specializuar në kontrollin e ujërave nëntokësore. Nën udhëheqjen e Frans Koop, kompania ka bërë gjithnjë e më aktive në arenën ndërkombëtare dhe tani është një lojtar i madh në tregun evropian. "Kjo nuk është vetëm në lidhje me përfitimet e qarta logjistike apo motor konceptin DriveOn® me intervalin e saj unik të shërbimit 1500-orëshe, kjo është shumë më tepër se kjo. Kjo pompë vetëm të përkryer i përshtatet filozofisë tonë të vizionit dhe të biznesit. Konsumi i ulët i karburantit dhe të përqëndrohet në detaje miqësore me mjedisin janë me të vërtetë të rëndësishme për ne ", deklaroi Frans Koop.


Ora Post: shkurt-19-2020