• pompa slurry BAH Horizontal
 • BP series Vacuum Assisted Selfpriming Pumps
 • BC series Medium-Consistency Pumps

mirëpritur për kompaninë tonë!

Main AFD Pumps Industry
 • Minierave dhe përpunimit të mineraleve

  Minierave dhe përpunimit të mineraleve

 • Iron & Steel Industry

  Iron & Steel Industry

 • Pulp & Paper Industry

  Pulp & Paper Industry

 • Oil & Gas & kimi e naftës

  Oil & Gas & kimi e naftës

 • Food & Kimi Industri

  Food & Kimi Industri

 • detit Desalination

  detit Desalination

 • Power Plant Systems

  Power Plant Systems

 • Bujqësi & Irrigation

  Bujqësi & Irrigation

Shiko te gjitha
Ne jemi të gatshëm për të kënaqur kërkesat e projektit tuaj!
 • Rendi më i madh - PT150 ​​Diesel shtyrë Wellp ...
  BBA Pumps ka qenë kohët e fundit dha urdhër të saj më të madh ndonjëherë për pompat PT. Blerja është bërë nga kompania holandeze dewatering Koop Watermanagement BV. Krye tregon foto i pari rimorkio flatbed duke u ngarkuar, mendje ...
  Lexo më shumë
 • Sulzer shtrihet zhytes XJ dewatering ...
  Sulzer ka shtuar XJ900 në seri e saj XJ i dewatering pompa zhytes projektuar për minierat, tunneling ose ndërtimit. Sulzer futur seri XJ i dewatering zhytes pompa në vitin 2012 dhe XJ900 është një p ...
  Lexo më shumë
 • Tsurumi zhvillon pompa titan
  uji agresive përzier mund të komplikojë dewatering dhe me makinë deri kostot pompë. (Image: Tsurumi) Tsurumi ka prezantuar serinë e saj të ri TM e lehtë, titan zhytes pompa për të trajtuar problemin e korrozionit nga w ...
  Lexo më shumë