индустриски Вести

  • Време: 2020/02/19

    BBA Пумпи неодамна беше награден најголемата некогаш цел за PT пумпи. Плаќањето е извршено од страна на холандската компанија одводнување КООП Watermanagement BV. слика покажува на врвот на првата приколка со рамно лежиште се вчита, со многу пратки повеќе да го следат. Далеку најголем дел од инвестицијата consi ...Прочитај повеќе »

  • Време: 2020/02/19

    Sulzer го додаде XJ900 на своите XJ серија потопна одводнување пумпи наменета за рударство, тунели или изградба. Sulzer воведе серија XJ одводнување на потопни пумпи во 2012 година и е XJ900 спектар продолжување на перформанси од серијата. Компанијата вели дека е економичен и ...Прочитај повеќе »