Најголемиот поредок - PT150 ​​Дизел Управувано Wellpoint пумпи

BBA Пумпи неодамна беше награден најголемата некогаш цел за PT пумпи. Плаќањето е извршено од страна на холандската компанија одводнување КООП Watermanagement BV. слика покажува на врвот на првата приколка со рамно лежиште се вчита, со многу пратки повеќе да го следат. Далеку најголем дел од инвестицијата се состои од 100 парчиња PT150 ​​wellpoint одводнување пумпи.

КООП Watermanagement BV е традиционален семеен бизнис од областа на контрола на подземните води. Под раководство на Франс КООП, компанијата има се повеќе и повеќе активен на меѓународен план, а сега е главен играч на европскиот пазар. "Тоа не е само за јасна логистичка помош или концепт на моторот DriveOn® со својата единствена 1500-часовен интервал услуга, тоа е многу повеќе од тоа. Оваа пумпа само се вклопува совршено за нашата визија и бизнис филозофија. ниска потрошувачка на гориво и да се фокусира на еколошки детали се навистина важни за нас ", изјави Франс КООП.


Време на мислењето: Feb-19-2020