Граничниот премин серија Крај вшмукување центрифугални пумпи

апликации:

 

•  Нафта и гас
•  јаглеводороди преработувачката индустрија.
•  производство на електрична енергија
•  целулоза и хартија
•  Општи индустрија
•  хемиска обработка индустрија
•  Вода

 

СПЕЦИФИКАЦИИ:

 

Брзина: 1500rpm-2900rpm / 1750rpm-3500rpm
капацитет: 780m3 / h (максимум)
Раководител: 160
работна состојба: 16/20 бар макс
температура на течноста: -40 ℃ до 180 ℃, pH = 0-14


детали за производот

Тагови производ

Примена Std: ISO 5199 std, Прирабничка СПБ може да биде BS, DIN, ISO, итн

Забелешки: Ние сме биле OEM за многу брендови од Европа и САД

constructure

1 Имајќи ПОДДРШКА
• Единствен кастинг со
интегрирани фенер
• Само седум лого поддршка
големини за целата серија

2 вратило
• обезбедува минимум вратило
девијации и ниско
механички вибрации

3 ОСТРА кампови
живот • Долг

4 Заптивање на вратило
• Единствен механичка заптивка
за акциите на пренос
без запечатување и
испирање со вода
• Двојна механичка заптивка
• Динамичен печат

граничниот премин-1

5 коло ПРОЕКТИРАЊЕ
• Отворете, полу-отворен или затворен
• Специјални коло за домати
ставете и овошен концентрат

6 носат поставата
• Еден носат поставата за заштита на
куќиштето на пумпата

перформанси крива

Центрифугални пумпи од серијата ACP

Карактеристични криви 1.500 и 1.000 вртежи во минута

граничниот премин-2

Карактеристични криви 3.000 вртежи во минута

граничниот премин-3

граничниот премин-8

Европскиот стандард САД стандард
број име одделение УНС
EN-JL1040 EN-GJL 250 класа 40B /
1.446 X3CrNiMoN27-5-2 одделение 1A J93370
1.4462 X2CrNiMoN22-5-3 S32205 S32205
1,4517 GX2CrNiMoCuN25-6-3-3 одделение 1C J93373
1,4517 h GX2CrNiMoCuN25-6-3-3 одделение 1C J93373
1,4469 GX2CrNiMoN26-7-4 одделение 5A J93404

Докажано дизајн отворен коло

дизајн на отворен коло на Andritz центрифугални пумпи ACP Se-Рис, се карактеризира со ниска аксијален потисок. Со своите отворени канали, тоа е погоден за пренесување на многу различни медиуми.

1, вратило запечатување
еден механички печат за трговија пренесување без запечатување и испирање вода

Капитални инвестиции и оперативни заштеди на трошоците!

4, Цврстата вратило
обезбедува минимум девијации вратило
и ниско механички вибрации!

граничниот премин-9

5, тешки лежишта
Долг животен век!

2, коло дизајн
•  Отвори со три сечила за голем отворен пресек

•  полуотворен со пет до осум ножеви за високи притисоци

6 Носете облоги
Една или две носат облоги Accor-бим на дизајнот на коло
да се заштитат куќиште на пумпата!


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи