П.н.е. серија средна Доследност пумпи

апликации:

пренесување на акции суспензии на до 16% сува коска во индустријата за целулоза и хартија.
•  Хемиска пулпа
•  механичка пулпа
•  хартија отпад
•  меласа

 

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Брзина: 1500rpm-2900rpm / 1750rpm-3500rpm
Капацитет: 5000 admt / D
Раководител: 195m (max)
работна состојба: 16/25 bar Макс
ефикасност: 70%
Акции конзистентности: 16%
Температура на течноста: -40 ℃ до 140 ℃, pH = 0-14


детали за производот

Тагови производ

Примена Std: Прирабничка std може да биде BS, DIN, ISO, итн

Забелешки: Ние сме биле OEM за многу брендови од Европа и САД

перформанси крива

bc-1
bc-2
Европскиот стандард САД стандард
број име одделение УНС
EN-JL1040 EN-GJL 250 класа 40B /
1,4460 / 1,4474 X3CrNiMoN27-5-2 одделение 3А J93370
1.4462 X2CrNiMoN22-5-3 одделение 3А S32205
1,4469 GX2CrNiMoN26-7-4 одделение 4А S32615
2,4602 Hastelloy ® NiCr21Mo14W одделение 4А N06022

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи