• BAH Хоризонтална кашеста маса пумпи
 • BP series Vacuum Assisted Selfpriming Pumps
 • BC series Medium-Consistency Pumps
 • Рударство и минерални суровини

  Рударство и минерални суровини

 • Железо и челик индустрија

  Железо и челик индустрија

 • Пулпа и хартија индустрија

  Пулпа и хартија индустрија

 • Нафта и гас и petrochemistry

  Нафта и гас и petrochemistry

 • Храна и хемиска индустрија

  Храна и хемиска индустрија

 • морска вода бигор

  морска вода бигор

 • Системи за електрични централи

  Системи за електрични централи

 • Земјоделство и за наводнување

  Земјоделство и за наводнување

Види се
Ние сме подготвени да ги задоволи вашите барања проект!
 • Најголемиот поредок - PT150 ​​Дизел Управувано Wellp ...
  BBA Пумпи неодамна беше награден најголемата некогаш цел за PT пумпи. Плаќањето е извршено од страна на холандската компанија одводнување КООП Watermanagement BV. Топ слика покажува првиот flatbed приколка се вчитани, хумор ...
  Прочитај повеќе
 • Sulzer протега потопни одводнување XJ ...
  Sulzer го додаде XJ900 на своите XJ серија потопна одводнување пумпи наменета за рударство, тунели или изградба. Sulzer воведе серија XJ одводнување на потопни пумпи во 2012 година и XJ900 е п ...
  Прочитај повеќе
 • Tsurumi развива титаниум пумпи
  Агресивни се меша со вода може да се комплицира одводнување и се вози до трошоците пумпа. (Слика: Tsurumi) Tsurumi го претстави својот нов ТМ серија на лесни, титаниум потопни пумпи за решавање на проблемот на корозија од п ...
  Прочитај повеќе