News Industrial

  • wektu Post: 02-19-2020

    BBA Pumps wis bubar wis dianugerahi supaya tau paling gedhé kanggo PT Pumps. tuku iki digawe dening perusahaan dewatering Walanda Koop Watermanagement BV. Ing ndhuwur Gambar nuduhake ing flatbed trailer pisanan kang dimuat, karo akeh pengiriman kanggo tindakake. Dening adoh sisih paling gedhé ing consi investasi ...Waca liyane »

  • wektu Post: 02-19-2020

    Sulzer wis ditambahaké XJ900 kanggo seri XJ sawijining dewatering Submersible Pumps dirancang kanggo mining, tunneling konstruksi. Sulzer ngenalaken seri XJ saka dewatering Submersible Pumps in 2012 lan XJ900 extension sawetara kinerja saka seri. Perusahaan ngandika iku a ekonomi ...Waca liyane »