Sulzer ngluwihi Submersible dewatering XJ seri

Sulzer wis ditambahaké XJ900 kanggo seri XJ sawijining dewatering Submersible Pumps dirancang kanggo mining, tunneling konstruksi.

Sulzer ngenalaken seri XJ saka dewatering Submersible Pumps in 2012 lan XJ900 extension sawetara kinerja saka seri. Perusahaan ngandika iku pilihan ekonomi lan dipercaya kanggo dewatering aplikasi.

The pump anyar dilengkapi motor listrik efficiency dhuwur dirating 90 kW kanggo 50 pasar Hz lan 108 kW (145 hp) kanggo 60 pasar Hz. Ing dhuwur-efficiency IE3 motor lan hidraulik anyar digabungake karo arah kurang-gesekan nyuda losses daya. Akibaté, ing biaya energi total sing cendhak, lan tilas karbon wis suda.

Desain hydraulic ngidini kanggo konversi prasaja antarane dhuwur-sirah lan dhuwur-aliran konfigurasi lan liya sing manufaktur bisa Simpenan Pumps kurang lan isih duwe kinerja hydraulic tengen kanggo aplikasi tartamtu.


Post wektu: Feb-19-2020