Order paling gedhé - PT150 ​​Diesel Mimpin Wellpoint Pumps

BBA Pumps wis bubar wis dianugerahi supaya tau paling gedhé kanggo PT Pumps. tuku iki digawe dening perusahaan dewatering Walanda Koop Watermanagement BV. Ing ndhuwur Gambar nuduhake ing flatbed trailer pisanan kang dimuat, karo akeh pengiriman kanggo tindakake. Dening adoh sisih paling gedhé investasi kasusun saka 100 bêsik PT150 ​​wellpoint dewatering Pumps.

Koop Watermanagement BV bisnis kulawarga tradisional sing spesialisasine ing kontrol banyu soko njero lemah. Dipimpin déning Frans Koop, perusahaan wis dadi tambah aktif internasional lan saiki pemain utama ing pasar Eropah. 'Iku ora mung bab keuntungan logistik cetha utawa konsep engine DriveOn® karo interval layanan 1500 jam unik, iku luwih akeh tinimbang iki. pump iki mung mathuk becik kanggo sesanti lan bisnis kita filsafat. Konsumsi bahan bakar kurang lan fokus ing rincian lingkungan loropaken saestu penting kanggo kita, 'nyatakake Frans Koop.


Post wektu: Feb-19-2020