pabrik Tour

Proses kanggo gawé A890 3A utawa High Chrome wesi A532 IIIA 5B sengseming mbukak pump pulp, slurry pump liyane Pumps dewatering nderek DIN 24255, ISO 2858, ISO 5199, ANSI 73,1 lan API 610 STD minangka nderek:

CFD preparation lunak -> ngecor lan casting -> Machining -> Majelis -> QC lan pengawasan -> kontrol Quality -> Testing

1. lunak CFD nyiyapake Drawing, lunak iki simulasi model hydrauli lan lapangan aliran internal, mbusak vortex, medhune, ngurangi desain soko lan prédhiksi data kinerja kayata kapasitas, sirah diferensial, efficiency, NPSHr, etc.

sdf (3)

Casing Pressure Distribution

sdf (2)

Sengseming meksa lumahing Distribution

sdf (1)

Sengseming no.2 lumahing meksa Distribution

2. Molding lan foundary

3.

4. Machining

5. Majelis

6. QC lan pengawasan

7. Quality Control

8. Testing

Deleng gambar ing ngisor iki.